Різдвяні привітання

Зібрана нами колекція зворушливих Різдвяних привітань простими словами допоможе вам не тільки виразити свої емоції, але і робити це з величезною любов’ю та турботою. Обирайте та перетворюйте звичайні миті у незабутні враження для вас та ваших рідних.

Нехай Різдво Христове до вас буде прихильно і не обділить радістю і вірою в прекрасне! Бажаю бачити тільки позитивне в будь-яких життєвих ситуаціях і заряджати своїм оптимізмом і невгамовною енергією оточуючих людей. Легкості вам на серце,

З Різдвом Христовим! Бажаю тобі частіше вигукувати: «Це божественно!» і розглядати в своїх ближніх людей з ангельськими характерами. Нехай все насолоди будуть райськими, а емоції заводять на сьоме небо. І що б потім не каявся.

Дорогий мій коханий чоловік хочу привітати тебе з головним святом нашої життя Різдвом Христовим! Бажаю тобі мудрості, чесності, вірності. Віри в те що робиш, правильних і красивих вчинків!

З Різдвом Христовим. Бажаю, як в дитинстві, вірити в чудо, бажаю наповнювати цей світ добротою, бажаю щирої любові для дівочого серця, а для душі – гармонії і краси. Нехай це Різдво подарує радість і надію, нехай твоє щастя буде світлим і великим.

Мила жінка, вітаю тебе з Різдвом. Нехай милосердною і відкритою буде твоя душа, нехай щедрий і веселий бенкет збере всіх близьких людей, хороших знайомих і вірних друзів, нехай яскравим світлом і надією осяє твій шлях добра зірка, хай не буде печалі і негараздів в житті ніколи.

Бажаю тобі чарівного і незабутнього Різдва Христового, надії, віри і любові. Нехай казковий настрій не покидає тебе ніколи!

З Різдвом Христовим, бравий солдат. Бережи тебе Бог і нехай допомагає тобі ангел-хранитель. Бажаю тобі чудесного Різдва щасливих надій і радісних посмішок. Нехай в житті буде багато успіхів, перемог і заслуг. Бажаю здоров’я і миру, дружби і любові, мужності і віри, благополуччя і по-доброму кумедних випадків в житті.

Вітаємо Вас з милостивим святом Різдва Христового, бажаємо миру і гармонії, світла в душі, затишку і турботи з боку оточуючих. Нехай Ваше серце не знає туги і розчарувань.

Різдво – це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. День всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Нехай в це свято наші бажання з’єднаються у вдячній молитві до Викупителю, який через страждання врятував світ, а значить і всіх нас. З Різдвом Христовим!

Вітання з Різдвом Христовим своїми словаміПоздравляю вас зі світлим святом Різдва Христового! Нехай Немовля Христос наповнить наші душі міцною вірою, щирою радістю і гарячою любов’ю, дасть сили творити добрі справи і захистить від усяких бід і напастей. Нехай світло Христове осяє все наше життя і не дасть нам збитися з правильного шляху!

Дивіться також